Weer stralend door het leven gaan!

N

Ben je de balans in je leven kwijt?

Heb je problemen op je werk, met je familie, een traumatische gebeurtenis of een bevalling kunnen er voor zorgen dat je uit balans raakt.

N

Is het tijd om dingen te veranderen?

Blijf je hangen in oude patronen en wil je je gedrag veranderen of afvallen, je leren focussen of jezelf verder ontwikkelen.

N

Wil je van je stress of burn-out af?

Heb je last van stress of een burn-out. Je slaapt slecht of bent altijd moe, hebt een kort lontje, nergens zin in en ben je niet vooruit te branden? 

De touwtjes terug in handen

Hoe fijn zou het zijn als je het weer dat gevoel hebt alles aan te kunnen? Dat het voelt of je alles onder controle hebt, er een goede balans tussen werk en privé is en je ook nog eens lekker in je vel zit…

Dat is mogelijk en het kan sneller gaan dan je voor mogelijk hield.

Door een kortlopend traject bij mij te volgen lukt je dat al. Mijn trajecten worden op jou persoonlijk afgestemd, zodat je altijd maatwerk krijgt dat helemaal op jouw situatie van toepassing is. Meestal zijn er maar 5 sessies nodig.

Tijdens mijn trajecten combineer ik verschillende methodes. Hierdoor bereik je een optimaal resultaat. Hierbij maak ik gebruik van energetische therapie, hypnose, EMDR, NLP technieken, (life)coaching en cognitieve gedragstherapie.

N

Wil je van je hooikoorts af?

Pollen in de lucht en dan: een loopneus, tranende ogen, binnen blijven met mooi weer. Medicatie waar je slaperig van wordt.

N

Heb je angsten die je belemmeren?

Je hebt last van angsten; faalangst, claustrofobie, angst voor liften, vliegangst, smetvrees, angst om ziek te worden, enz.

N

Wil je afvallen?

Afvallen en alle diëten al geprobeerd. Emotie eten, eten door stress. Afvallen onder hypnose d.m.v. een virtuele maagband kan de oplossing zijn.

Hooikoorts

Dit had je nooit gedacht

Door middel van hypnose kun je onvoorstelbare resultaten behalen in korte tijd. Wist je bijvoorbeeld dat je met slechts twee sessies je hooikoorts kunt aanpakken?

Hooikoorts is een natuurlijke ontstekingsreactie van je lichaam. Alleen is je lichaam er in doorgeslagen terwijl dat helemaal niet nodig is. Met hypnose reset je je immuunsysteem, zodat je lichaam niet langer hoeft te reageren op pollen.

Onder hypnose kun je contact maken met je onderbewuste en kun je daar ook veranderingen in aanbrengen. Op die manier is het bijvoorbeeld ook mogelijk oude en ingesleten patronen te veranderen die niet meer bij je passen.

Hypnose helpt ook bij stress, burn- out, overgewicht, slaapproblemen, chronische buikpijn, het reduceren van pijn, faalangst, gebrek aan zelfvertrouwen en angsten.

 

Begeleiding naar de juiste richting, zodat jij de stappen kunt maken die je nodig hebt om in balans te komen

Inzicht en inspiratie geven, voor groei

Ups en downs horen bij het leven, maar je hoeft je er niet alleen doorheen te worstelen. Ik help je graag vooruit in je leven. Zo krijg jij nieuwe inzichten om dingen te veranderen en kunnen klachten verdwijnen.

Lichamelijke klachten ontstaan vaak vanuit je mind, doordat daar verkeerde reacties kunnen ontstaan door o.a. overprikkeling. Samen gaan we daar naar kijken. In veel gevallen kan er op eenvoudige wijze verandering worden aangebracht die het mogelijk maakt dat bepaalde lichamelijke klachten die je ervaart minder worden of zelfs helemaal verdwijnen.

Door verschillende disciplines te combineren, heb ik een effectieve, krachtige manier van therapie ontwikkelt die onderscheidend is van andere therapieën. Hiermee bereik je een sneller en krachtiger resultaat dan dat je elk van de behandelmethoden apart zou inzetten.

Inzicht en inspiratie voor groei

Weer lekker in je vel zitten en in balans zijn

Van je burn-out af

Eindelijk weer blij zijn, weten wat je wilt, zin en energie hebben om leuke dingen te doen. Opnieuw kunnen genieten en gelukkig zijn! 

Stress-vrij leven

Stress-vrij leven doordat je zelf de regie over je leven terug in handen neemt en voortaan weet hoe je stress de baas blijft.

Traumaverwerking

Voorgoed afscheid nemen van trauma’s die je door gebeurtenissen in je leven hebt opgelopen. (Angsten, onzekerheid, postnatale depressie, fobieën)

Wil jij weten wat nodig is om jouw doelen te behalen?

Tijdens het intakegesprek neem ik ruim de tijd om samen met jou te kijken waar je aan wilt werken en welk einddoel je wilt behalen. Ik bespreek met je welke aanpak ik voor jou het meest geschikt vind en hierna volgt meteen de eerste sessie. Je zult merken dat je je snel op je gemak voelt bij mij en dat je zelf de hele tijd de volledige controle hebt. Vaak merk je al na 1 of 2 sessies een positieve verandering.

Wacht niet langer en start nu!

Wanneer je nu de eerste stap neemt, ben je al op weg naar je doel.

Veelgestelde vragen

Kan ik ook een enkele afspraak inplannen?

Jazeker kan dat.

Het is niet altijd nodig om een traject van 5 sessies aan te gaan. Het kan ook zo zijn dat je maar een klein duwtje in de juiste richting nodig hebt, of dat je gewoon een enkele sessie nodig hebt als een soort van ‘onderhoudsbeurt’ of ‘check-up’.

Moet je in hypnose geloven?

Nee, dat hoeft niet.

Je hoeft niet in hypnose te geloven om in hypnose te gaan. Het enige dat nodig is dat je het wilt en dat je bereid bent om mee te werken. Hypnose is een gefocuste ontspanning en in tegenstelling tot wat veel mensen denken, heb je zelf de hele tijd de controle. Hypnose is iets heel natuurlijks, iets wat we dagelijks zelf doen. Denk hierbij aan een spannend boek of een film waarin je helemaal opgaat. Dagdromen is ook een vorm van hypnose.

Wat houdt energetische therapie in?

Energetische therapie is overdacht van energie.

Dit kan op verschillende manieren worden gedaan. Ik geef vooral energetische therapie door te magnetiseren. Tijdens het magnetiseren kom je helaam tot rust en tot ontspanning. Je merkt dat je minder in je hoofd komt te zitten en dat de energie weer goed door je lichaam stoomt. Soms maak ik ook gebruik van edelstenen of de tools en instumenten van Ascension. (Dit is glaswerk waarmee energie wordt overgebracht.) 

Kan ik zelf kiezen welke coaching of therapie ik wil?

Ja, natuurlijk kan dat.

Je bent zelf vrij om te kiezen welke vorm van therapie of coaching jij graag wilt krijgen. Tijdens het intakegesprek bespreken we de mogelijkheden en jij kiest welke begeleiding, coaching of therapie je wilt krijgen. Ik geef je hier natuurlijk wel advies over.