Benieuwd naar Suzann Kuijpers

Over mij

Ik ben Suzann en ik ben mijn praktijk begonnen om anderen te helpen om meer in balans te komen. De eerste jaren deed ik dat vooral aan de hand van verschillende vormen van energetische therapie en coaching gesprekken.

Omdat ik merkte dat ik daarmee niet altijd ver genoeg kwam, ben ik me meer gaan verdiepen in de gedachtengangen en denkpatronen van de mens. Ik wilde beter begrijpen hoe de verschillen in mensen tot stand komen. Waarom reageert de ene persoon heftiger op bepaalde gebeurtenissen dan de ander? Waarom blijft de ene persoon normaal functioneren en stort een ander volledig in? Hoe wordt stress ervaren of verdriet? Hoe gaan mensen met lichamelijke of geestelijke klachten om? Door te observeren, goed te luisteren en gebruik te maken van mijn intuïtie kan ik iemand snel doorgronden en daardoor snel tot de kern van een probleem doordringen.

Na het volgen van de opleiding hypnotherapie en regressie en later een cursus NLP (Neuro linguïstisch programmeren) merkte ik dat het makkelijker was om veranderingen teweeg te brengen bij mijn cliënten.
Door de opleiding Psychosociale basiskennis werd me nog duidelijker dat lichamelijke en geestelijke klachten vaak met elkaar te maken hebben. Om nog beter te begrijpen hoe het menselijk brein werkt ben ik terecht gekomen bij de opleiding cognitieve gedragstherapie. Daar heb ik geleerd wat de invloed van ons denken op ons gedrag is en hoe patronen tot stand komen. En uiteraard heb ik daar ook geleerd hoe je daar verandering in aan kunt brengen. 


Elk mens is uniek en verdient het om een behandeling of traject op maat te krijgen. Daarom werk ik op holistische wijze. Hierbij wordt er van uit gegaan dat je een eenheid bent, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.
I
nmiddels heb ik veel cliënten in mijn praktijk mogen helpen met zowel lichamelijke als geestelijke hulpvragen en met het ondersteunen van veranderprocessen. Dit doe ik met heel veel plezier en passie en blijf ik doorgaan met leren en onderzoeken.

 

Volg mij op Social Media:

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?