Ontdek de kracht van hypnose!

Ben jij benieuwd wat hypnose voor jou kan betekenen, download dan mijn hypnose diepe ontspanning. Ik neem jou dan mee in een korte hypnose waarbij je een heerlijke ontspanning in je lijf en hoofd zult voelen.

N

Je voelt snel ontspanning, rust en ruimte in je hoofd en lichaam komen

N

Je kunt na de hypnose heerlijk ontspannen slapen

N

Hypnose werkt sneller dan meditatie

Suzann Kuijpers mindcoach - Je leven in balans

Voel je weer relaxed en ontspannen!

Hallo ik ben Suzann Kuijpers en help jou graag om de balans in je leven te vinden, van je stress af te komen, doelen te realiseren, dichter bij jezelf te komen en gedragspatronen te veranderen. Dit doe ik door middel van hypnose, NLP, EMDR, cognitieve gedragstherapie, (life)coaching en energetische therapie (o.a. magnetiseren).

Elk mens is uniek en verdient het om een behandeling of traject op maat te krijgen. Daarom werk ik op holistische wijze. Hierbij wordt er van uit gegaan dat je een eenheid bent, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.
Inmiddels heb ik veel cliƫnten in mijn praktijk mogen helpen met zowel lichamelijke als geestelijke hulpvragen en met het ondersteunen van veranderprocessen. Dit doe ik met heel veel plezier en passie en blijf ik doorgaan met leren en onderzoeken.

Ik hoop dat de hypnose diepe ontspanning die je gaat downloaden jou de ontspanning brengt die je verdient. Geniet er van!

Download de hypnose diepe ontspanning

en ontvang ook mijn nieuwsbrief.