Selecteer een pagina

Door middel van hypnose is het heel eenvoudig om je hooikoorts klachten te verminderen of er zelfs van af te komen. Er zijn maar 2 sessies voor nodig.

Hooikoorts is een natuurlijke ontstekingsreactie van je lichaam. Het is een heel mooie reactie van je lichaam. Alleen is je lichaam er in doorgeslagen terwijl dat helemaal niet nodig is. Het is als het ware alsof de natuurlijke rem van je ontstekingsreactie is af geschoten. Hierdoor maakt je lichaam een veel te grote dosis histamine aan en daardoor krijg je last van een verstopte neus, loopneus, niezen, tranende ogen, rode en geïrriteerde ogen en benauwdheid.

Hooikoorts medicatie bevat vaak anti- histamine die stoffen van histamine blokkeren en waardoor de klachten dan verminderen. Je voelt je door de medicijnen vaak slaperig of duf, maar je hooikoorts is daarmee nog niet opgelost.
Bij hooikoorts wordt in het lichaam histamine vrijgemaakt door een allergische reactie. Door de reactie van je lichaam op de histamine krijg je een verhoogde bloedtoevoer naar je neus en daardoor zwellen je slijmvliezen op. Je gezwollen slijmvliezen op hun beurt zorgen er dan weer voor dat je gaat niezen, je neus verstopt raakt, je een loopneus krijgt, je ogen gaan tranen en rood worden en dat je het gevoel hebt dat er zand in je ogen zit en wordt je vaak benauwd. Tijd dus om dat te gaan veranderen!

Waarom zou je medicijnen gebruiken als je je eigen lichaam kunt leren om niet zo over actief te reageren? Hypnose is daar de ideale oplossing voor. Na twee hypnose sessies weet je lichaam precies wat het moet doen om je hooikoorts klachten definitief te verminderen of er zelfs helemaal van te komen.

Heb je nog vragen, of wil je een afspraak maken?
Je kunt me mailen: info@suzannkuijpers.nl of bellen naar: 06 – 46 04 38 77.