Home » Blog » Hypnose » Afvallen met behulp van hypnose
Suzann Kuijpers mindcoach - Afvallen door hypnose

Afvallen met behulp van hypnose

door | 29 mei, 2020 | Hypnose

Gezond afvallen was nog nooit zo makkelijk!
Wil jij ook graag makkelijk afvallen en op je streefgewicht komen en blijven? Dan is afvallen met behulp van hypnose (ook wel de virtuele maagband genoemd)  echt iets voor jou. Het maakt niet uit of je maar een paar kilo kwijt wilt, of dat je juist heel wat kilo’s kwijt wilt. Het kan allemaal. Volkomen veilig en zonder jo-jo effect. En het allerbelangrijkste is: het is geen dieet, je mag alles eten! En je hoeft er niet over na te denken, geen honger te hebben en geen calorieën te tellen.

Hoe werkt het dan, vraag je je misschien af. Je gaat een verandering aanbrengen in de vaste patronen waar het je eetgedrag betreft. Dit gebeurt in je onderbewustzijn. Je onderbewustzijn zorgt voor een aantal belangrijke functies van het lichaam. Het regelt de hartslag, bloedsomloop, ademhaling, het metabolisme en het immuniteitssysteem. Het regelt alle onbewuste functies van het lichaam. Het onderbewustzijn oordeelt niet en is niet kritisch. Het accepteert klakkeloos alle informatie die binnenkomt.

Tijdens de eerste sessie wordt de virtuele maagband onder hypnose geplaatst en wordt er extra aandacht besteedt aan eventuele belemmerende emoties, gedachten en gewoonten, waardoor ook de behoefte aan zoete of vette etenswaren verdwijnt. De virtuele maagband zorgt er voor dat je minder voedsel gaat eten. Je hebt sneller een voldaan gevoel waardoor je kleinere porties gaat eten. Het eten van kleinere porties leidt direct tot gewichtsverlies.

Het onderbewustzijn heeft tijd nodig om te wennen aan nieuwe gedachten of een nieuw idee. Als je een nieuw gewenst patroon blijft herhalen geef je het onderbewustzijn de tijd om aan dit nieuwe idee te wennen. Zo kun je uiteindelijk je onderbewuste gedachten veranderen. Hiermee ontwikkel je een nieuwe vorm van gewoonten, handelingen en acties. Het duurt gemiddeld zo’n 30 dagen om een patroon vast te zetten in je onderbewustzijn. Pas dan zal het nieuw geleerde een routine gaan worden die vanuit een automatisme wordt aangestuurd.

Dankzij de huidige hypnose technieken kun je onder hypnose een maagband operatie uitvoeren. Alleen zal dit een denkbeeldige operatie zijn. Jouw onbewuste kent immers het verschil niet tussen realiteit en verbeelding, dus neemt het de virtuele maagband operatie voor waar aan. Je lichaam ervaart het alsof er een ECHTE maagband wordt geplaatst en geeft jou hetzelfde voldane gevoel dat je zou hebben wanneer er echte een maagband zou zitten. Alleen is dit bij de virtuele maagband zonder alle nadelen!
Bij een echte maagband verander je niets aan iemands eetgewoontes. Bij de virtuele maagband wordt er juist voor gezorgd dat het eetpatroon wordt aangepast en dat is waarom het zo’n groot succes is.

Hoe ziet het virtuele maagband traject er uit?
Het traject bestaat uit 5 sessies. De eerste sessie duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur en hierbij wordt ook meteen de virtuele maagband bij je geplaatst. Je krijgt ondersteunende hypnose MP3 toegestuurd via de mail om je te helpen je ideale gewicht te bereiken.
De 4 vervolgsessies duren ongeveer 1 uur en zorgen er voor dat:
• Je maag kleiner voelt door de virtuele maagband.

• Je langzamer gaat eten en daardoor meer proeft en sneller verzadigd bent.

• Je motivatie versterkt wordt en je gemotiveerd blijft om je streefgewicht te bereiken en te behouden.

• Dat je niet terug valt in oude eetpatronen.

• De vetverbranding van je lichaam verhoogt.

• Je de behoefte krijgt om meer te bewegen.

• Je bloedsuikerspiegel stabiliseert.

• Je meer behoefte krijgt aan gezond en voedzaam eten.

• Je een positief zelfbeeld krijgt.

• Je gezonder, vitaler en gelukkiger wordt.

• Je meer balans in je leven krijgt.

De virtuele maagband kan alleen een succes worden als je bereid bent om je aan de afspraken te houden die gemaakt worden tijdens de eerste sessie. Jouw inzet is een must!

Wat is hypnose eigenlijk?
Hypnose is een staat van veranderd bewustzijn, een soort trance. Bijna iedereen heeft in het dagelijks leven hypnotische ervaringen: je bent zo geconcentreerd bezig, dat je niet hoort dat iemand binnenkomt; je bent diep in gedachten tijdens het autorijden, zodat het lijkt of je een stukje hebt overgeslagen; of je gaat helemaal op in een film of in een boek en je merkt niet wat er om je heen allemaal gebeurd. Dit zijn allemaal vormen van spontane hypnose. Hypnose is een toestand van geconcentreerde aandacht, waardoor je je losmaakt van de uitwendige omgeving en opgaat in je innerlijke wereld. Deze toestand noem je ook wel trance. In wezen is er geen verschil tussen dergelijke alledaagse trances en de hypnotische trance. Bij hypnose wordt gebruik gemaakt van ontspanningstechnieken en het voorstellingsvermogen, vergelijkbaar met een dagdroom of een fantasie. In feite doe je het allemaal zelf en volg je alleen het verhaal dat je wordt verteld. Je bent zelf de hele tijd “in control” en je bent je constant bewust van wat er gebeurd. Na een sessie ben je heerlijk relaxed en ontspannen.

Heb je nog vragen, neem dan geheel vrijblijvend contact met me op.
Je kunt me mailen: info@suzannkuijpers.nl of bellen naar: 06 – 46 04 38 77.

 

Over Suzann Kuijpers

Omdat ik het iedereen gun om het beste uit zichzelf te kunnen halen, deel ik graag mijn kennis met je en geef ik je tips.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin