Home » Blog » Geen categorie » Wat is energetische therapie?
Suzann Kuijpers Energetische therapie

Wat is energetische therapie?

door | 27 okt, 2020 | Geen categorie

Bij energetische therapie wordt er gebruik gemaakt van helende energie door te magnetiseren. Hierbij geef ik helende energie door aan jouw eigen energie. Ook je zelfhelende vermogen wordt op die manier gestimuleerd om aan de slag te gaan. Je werkt zelf dus eigenlijk actief mee zonder dat je er moeite voor hoeft te doen. Hierdoor kun je blokkades die zowel op lichamelijk- als op geestelijk niveau zijn ontstaan, opruimen.

De energie die in je systeem wordt gebracht, zorgt voor een diepe ontspanning. Na een behandeling zul je merken dat er meer rust en ruimte in je hoofd is ontstaan.

Doordat na het opheffen van blokkades je energie weer vrij door je hele lichaam kan stromen, kunnen lichamelijke en geestelijke klachten afnemen of zelfs volledig verdwijnen. Tijdens een behandeling kijken we samen waar de klachten vandaan komen of waar de oorsprong ligt. Een energetisch traject wordt bij mij altijd gecombineerd met coaching. Soms wordt er ook gebruik gemaakt van edelstenen.

Tijdens een behandeling voel je de energie vaak stromen door je lichaam. Er zijn verschillende dingen die je kunt ervaren. Bijvoorbeeld dat je voelt dat de drukte uit je hoofd verdwijnt, dat het voelt alsof je meer op de stoel waarop je zit wordt gedrukt, dat je tintelingen voelt in je lichaam en soms het lijkt of je een dikke hand of voet krijgt of dat het voelt alsof je voeten in de grond zakken.Wat je ook voelt of ervaart, het draagt er allemaal aan bij dat je je na een sessie heerlijk ontspannen voelt.

Door energetische therapie ervaar je meer balans in je leven en zul je merken dat je steviger in je schoenen komt te staan en meer veerkracht krijgt

Over Suzann Kuijpers

Omdat ik het iedereen gun om het beste uit zichzelf te kunnen halen, deel ik graag mijn kennis met je en geef ik je tips.

Gerelateerde artikelen

Geen resultaten gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin