Selecteer een pagina

Soms gebeuren er dingen in je leven waardoor je het gevoel krijgt dat je de regie kwijt dreigt te raken over je eigen leven. Of misschien ben je die al kwijt. Life coaching kan je helpen om de regie terug te krijgen en om dingen op een rijtje te zetten en te verwerken.
Het kan zijn dat er iets ingrijpends is gebeurd in je leven, waardoor je uit balans raakt en je niet zo goed weet hoe de balans weer terug te vinden.

Als rationeel denkend mens is het best lastig om te erkennen dat je er op eigen houtje slecht verandering in kunt aanbrengen. Vaak ga je aan het piekeren en maken je hersenen overuren om te bedenken hoe je je leven weer op de rit kunt krijgen. Bij hersenen denken we in eerste instantie aan bewustzijn maar ons onbewuste bepaalt. Dat gebeurd met een verwerkingscapaciteit die ongeveer 200.000 keer zo groot is als die van het bewustzijn. Het onbewuste bepaalt dus ons gedrag, ons denken en onze gevoelens. Wanneer je daar bewust van wordt, is het ineens ook heel duidelijk waarom je er zonder hulp niet uit kunt komen.

Tijdens life coaching kijken we samen waar je op vast loopt en bespreken  we wat je wilt bereiken. Zo krijg jij de regie en de balans in je leven terug. Je kunt dan weer blijer en tevredener door gaan.

Voor meer informatie kun  je me bellen op: 06 – 46 04 38 77 of mailen naar: info@suzannkuijpers.nl