Selecteer een pagina

Corona; we kunnen er niet omheen. Ieder van ons wordt op de één of andere manier wel door Corona geraakt. Het lijkt wel of niets meer hetzelfde is. Er heerst overal onzekerheid en niets lijkt meer vanzelfsprekend te zijn.

Je merkt dat er spanningen ontstaan door de onzekerheid die het met zich meebrengt en menigeen krijgt te maken met de angst of zijn of haar bedrijf wel open mag blijven of (opnieuw) moet sluiten. Daar komt natuurlijk ook veel stress bij kijken, want hoe moet het nu verder? Kan ik wel aan al mijn verplichtingen blijven voldoen op het moment dat er een lock-down komt.
Stress zorgt er voor dat het lastiger wordt om je te focussen op positieve en constructieve dingen. In plaats daarvan ga je sneller doemdenken en daar is nog nooit iemand beter van geworden. Daar komt nog bij dat door je stress je immuunsysteem wordt verlaagd, waardoor je dus ook nog eens bevattelijker bent om ziek te worden.

Het is dus belangrijk om er voor te zorgen dat je zowel geestelijk als lichamelijk gezond bent en blijft. Daar kun je zelf actief aan meewerken door te zorgen dat je naast gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging ook aan je geestelijke gezondheid werkt en daar kan ik je dan weer bij helpen.

Door coaching, hypnose, energetische therapie (o.a. magnetiseren) kun je binnen een paar sessies al merken wat het voor je doet. Je merkt dat je minder piekert, meer ontspannen bent, beter kunt slapen en dat je i.p.v. doemdenken weer kunt gaan omdenken. Dit zorgt er voor dat je je sterker voelt en meer in balans en dat je weer stevig in je schoenen komt te staan.

Ook wanneer je Corona hebt gehad en last hebt van de nasleep, zowel fysiek als geestelijk kan ik je helpen. Je kunt te kampen hebben met angsten die je flink wat last bezorgen. Bijvoorbeeld doordat je ze steeds opnieuw beleeft of doordat je veel moet denken aan wat er nog meer had kunnen gebeuren als je ziekte (nog) ernstiger was verlopen. Wanneer je daar niets aan doet blijft het maar door sluimeren en kan er zelfs PTSS ontstaan, doordat je trauma niet verwerkt wordt.

Met EMDR kan ik je snel van je angsten afhelpen. Je vergeet niet wat er gebeurd is, maar je kunt er dan aan terug denken zonder dat het heftige emoties bij je oproept. Door een gecombineerd behandeltraject van EMDR, energetische therapie en/of hypnotherapie zul je je weer snel je oude zelf voelen.

Wil jij af van jouw Coronastresss? Maak dan nu een afspraak.

Tot en met 30 oktober een sessie naar keuze voor maar € 30,-
Reageer snel, zodat jouw afspraak in mijn agenda komt te staan, want vol is vol!